... s námi může běžet každý!

Běh Chotěšovem - administrace stránek


+420 728 185 497

janicka.hesova@seznam.cz

BĚH CHOTĚŠOVEM - 2. ročník

25.02.2014 12:30

Vážení a milí příznivci běhu,

věřím, že jste letošní mírnou zimu dostatečně využili k naběhání "kilometrů" a před nadcházející běžeckou sezónou jste ve formě! Už brzy se totiž budete moci "otestovat" při 2. ročníku Běhu Chotěšovem, který pro Vás chystáme na sobotu 26. dubna 2014 - propozice zde: BCH - propozice.doc

Trať i vzdálenost zůstává stejná jako v při premiérovém ročníku, takže kdo chce, a nemá to k nám do Chotěšova daleko, může potrénovat přímo na trase.

Co se organizace týká věříme, že se nám podaří tak říkajíc "vychytat loňské mouchy" a posuneme úroveň běhu zase o kousek dál. K tomu by nám mělo kromě jiného dopomoci angažování profesionálního moderátora (v našem případě moderátorky), či rozšíření doprovodných aktivit. Zde nám například přislíbil účast pan Václav Jun, majitel prodejny a půjčovny koloběžek, který by měl s sebou dovézt nějaké kousky ze svého obchodu, na kterých si zájemci budou moci koloběh vyzkoušen na vlastní kůži. Věřím, že to není vše, čím Vás letos překvapíme a potěšíme, takže neváhejte a poznamenejte si do svých kalendářů : 26.4.2014 od 11:00h., Chotěšov.

Budu se těšit nashledanou s Vámi na startu!  Luděk Rosenberger